Netværk & Databaser

Netværk

Ethernet bliver typisk brugt til netværk mellem SCADA stationerne til at styre fabrikken.

Profibus/Profinet kan bruges til forskellige formål. Det bliver typisk brugt i forbindelse med at distribuere I/O’s, hvilket derved minimerer den mængde kabler, der skal installeres.

En anden fordel ved at benytte Profibus/Profinet er muligheden for at tilslutte udstyr fra forskellige leverandører til PLC på en omkostningseffektiv måde. Det kan være udstyr såsom frekvensomformere, og herved sparer man omkostningen til analog udgangen. Ydermere har man muligheden for at udlæse fra frekvensomformereren; såsom aktuel hastighed, strømforbrug m.m.

Databaser

Vi kan hos Dupont & Co. Automation A/S også arbejde med de mest almindelige databaser og hjælpe med at holde styr på virksomhedens data. Vi har erfaring med at arbejde med de mest almindelige databaser (MSSQL, Oracle, DB2, ODBC etc.).

Databaser gør det muligt for jeres virksomhed let at kunne tilgå de data, fx produktionsdata, som det ønskes, samtidig med at vigtige data gemmes på en sikker måde. Data fra databasen kan bruges til at analysere og optimere, samt sikre slutkundernes krav omkring fødevaresikkerhed og sporbarhed opfyldes.

automation, kommunikation, netværk, databaser
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.