Kundereferencer

Udtalelse 2019:
Vi har været glade for vores samarbejde med Dupont & Co. Automation idet at de har bevist at kunne levere aftalt arbejde, selv under meget pressede forhold. Hos Dupont & Co. Automation er niveauet højt, og dog er dialogen behagelig og let forståeligt.
Vores samarbejde omhandlede automationsprojekter indenfor fødevarebranchen, hvori PLC og SCADA løsninger med PackML samt dataopsamling blev udarbejdet. Levering var til aftalt tid og i en høj kvalitet, hvilket gør Dupont & Co. Automation til en troværdig og fleksibel automationsleverandør.

Danny Petersen
Project Manager, CTi Process

Dupont & Co. Automation har gennem flere år samarbejdet med EA Dania omkring praktikanter fra automationsteknolog uddannelsen. Praktikanterne har haft et tre måneders forløb i virksomheden, hvor de er blevet fagligt og personligt rustet til at komme ud i automationsbranchen. Efterfølgende har Dupont & Co. Automation været med, når der udarbejdes eksamensprojekt i et samarbejde mellem firma, skole og praktikant.
Både EA Dania og praktikanterne har været yderst tilfredse med Dupont & Co. Automation, hvilket bl.a i 2019 resulterede i, at praktikant Kasper Jensen blev indstillet til Årets Dania Praktik.

Lars Dam
Lektor, EA Dania

Dupont & Co. Automation har i en årrække arbejdet for Royal Greenland. De har været involveret i automationsløsninger på vores Rejefabrikker i Ilulissat og Sisimiut. Arbejdet har omfattet installation, og idriftsætning af nye PLC systemer til rejeproduktionen. Der er ligeledes idriftsat nye SCADA systemer, til fuld styring og overvågning af den værdifulde rejeproduktion.

Bjarne Søndergaard
Group Project Manager, Royal Greenland

Vi anvender Dupont & Co. Automation til komplekse automations opgaver. Det gælder både når vi har en ombygning på vores produktionsanlæg, eller når vi udvider med ekstra produktionskapacitet. Dupont & Co. Automation leverer PLC og SCADA løsninger, som matcher det høje kravspecifikations niveau vi har i Fertin Pharma. Ifht. funktionsbeskrivelser bliver de ofte udarbejde af dem i samråd med os.

Bo Korsgaard Jensen
Project Manager, Fertin Pharma

Vi har benyttet Dupont & Co. Automation i flere Automations projekter på vores Rejefabrikker i Ilulissat og Sisimiut. I samarbejdet med os, har de løst opgaver til vores fulde tilfredshed. Vi har gennemført projekter, der har omfattet store omlægninger af vores produktion, og resultatet står mål med vores forventninger og krav. Der er opnået væsentlige omkostningsbesparelser i produktionen, både hvad angår bemanding og energi.

Bjoern N Hansen
Driftschef Rejer, Royal Greenland
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.