Wonderware og Siemens

Vi har i Dupont & Co. Automation A/S valgt at bruge Wonderware og Siemens til at designe MES-funktioner. Al den nødvendige information kan blive til rådighed i adskillige databaser, og vil kun skulle lægges sammen i en specifik forespørgsel. Systemerne er specielt brugbare, eftersom de er konstrueret til at tilslutte til de mest almindelige databaser (MSSQL, Oracle, DB2, ODBC etc.) samtidig – i et rigtigt Client/server miljø.

Derudover kan vi, som en applikationspartner i Progress Software, gøre brug af vores erfaringer fra hele verden til mere end 5000 præ-fabrikerede applikationer. Dette gør det sammen med GUI-programmet muligt at lave kraftfulde løsninger i løbet af meget kort tid. Kombineret med mange års erfaring fra produktionskontrolsystemer på maskine niveau, giver dette en god base til at designe kontrolsystemerne præcis til jeres fabriks produktionssekvens.

Industrial PC, automation, IPC

MES - Systemer

MES (Manufacturing Execution Support Systems) er en almindelig term for software applikationer til kontrol af produktionssekvenser. F.eks. dækker termet over ordrehåndtering, håndtering af materialer, kvalitetskontrol eller indsamling af information. I dag bruger de fleste fabrikker en eller flere af førnævnte funktioner delvist automatisk.

The missing link

Fabrikker har ofte en skarp grænse mellem deres produktionskontrolssystemer. Der findes den håndteringsmæssige/ økomiske del og en maskinkontrol del. Den relevante information for et system findes som fragmenter i andre systemer, men kommunikationen er typisk baseret på udskrifter og genindtastninger. Populært sagt; der er et manglende led.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.