Firmaets historie

På en gård i Tjærby lidt udenfor Randers er der en virksomhed med store kunder over hele verden. Dupont & Co Automation A/S, samt søstervirksomheden med samme adresse, Cora, laver elektrisk automation og designer og programmerer styresystemer til maskiner og robotter indenfor en lang række af industrier. Og sidder de ikke på kontoret, er det som regel fordi, de er ude i verden, eksempelvis i Sydamerika, Indien eller Australien for at sætte robotter og anlæg i drift.

Dupont & Co Automation A/S er startet af brødrene Allan Dupont Kjeldsen og Flemming Dupont Kjeldsen tilbage i 1998. Syv år senere kom robotvirksomheden Cora Aps til. Mens Dupont & Co Automation beskæftiger sig med design og udvikling af software til forskellige typer hel- og halvautomatiske industrimaskiner og anlæg, er Cora virksomheden, hvor robothjernerne designes og programmeres. Dupont & Co Automation A/S arbejder med procesanlæg i mejerier og bryggerier, pharma industri, interne transportanlæg i eksempelvis lufthavne, proceslinjer i den grønlandske fiskeindustri eller styring af trafikken i motorvejstunnellen ved Silkeborg.

Dupont & Co. Automation A/S gør en indstas for at sikre den grønne omstilling og tager et socialt ansvar

Grøn omstilling

Hos Dupont & Co. Automation vil vi gerne være med til at sikre den grønne omstilling. Derfor tænker vi altid på at minimere energiforbruget og effektivisere produktionen i vores løsninger. Det kan være at mindske materialeforbruget, spare på strømmen eller spare på ressourcerne som vand og varme. Til at gøre det er der kommet flere nye teknologier og udviklingen indenfor den grønne omstilling fortsætter. Hos Dupont & Co. Automation følger vi udviklingen tæt og er altid klar til at hjælpe jer med, hvordan automation og de nye teknologier kan løse nogle af jeres udfordringer. Flere af vores kunder og samarbejdspartnere arbejder også aktivt med miljøet. Se fx Royal Greenland der arbejder for bæredygtighed.

Kompetencer

Hos Dupont & Co. Automation er trivsel samt personlig og faglig udvikling vigtig. Derfor sikrer vi at vores medarbejdere får de relevante kurser og vi er med til at uddanne fremtidens medarbejdere, så de har de rette kompetencer og kvalifikationer

Blandt andet for netop at sikre adgangen til de rette kompetencer og kvalifikationer også i fremtiden har Dupont & Co stort set altid mindst én praktikant fra enten ingeniøruddannelsen eller automationsteknologuddannelsen.

– At have de unge mennesker i huset er også en god måde at holde sig opdateret på. I vores branche er det nemlig afgørende vigtigt, at man følger med i den teknologiske udvikling, så vi hele tiden er leveringsdygtige i tidssvarende systemer. Citat Flemming Dupont Kjeldsen

I 2019 var Dupont & Co. nomineret til prisen som årets Dania praktik efter et praktikforløb med en automationsteknolog fra EA Dania i Randers.

Skal du bruge en automations specialist?

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.