Industri 4.0 & IoT

automation, industri 4.0, flowikoner

Industri 4.0 & IoT

Hos Dupont & Co. Automation hjælper vi med at sikre den digitale udvikling og arbejder med Industri 4.0 og IoT, kendt som Internet of Things.

Udover PLC og sensorstyrede automationsanlæg integrerer og leverer Dupont & Co. Automation også robotløsninger i samarbejde med Cora og ABB.

Industri 4.0

Industri 4.0 er integration mellem den digitale verden og den fysiske produktion. Ved at anvende intelligente løsninger så som digitale tvillinger og simuleringsværktøjer, samt sensorstyrede automationssystemer kan produktionen selv træffe de optimale beslutninger og på den måde være selvstyrende.

Ved at anvende data fra realtidsproduktion og produktudvikling ved hjælp af 3D simulering, Digitale tvillinger, Big Data, Internet of Things, samt automatiseret produktion, kan anlæg på flere lokationer eller lande kommunikere og dermed optimere produktionen.

IoT Internet of Things

Internet of Things er opkobling af unikt identificerbare komponenter og deres virtuelle repræsentanter over internettet. Det er nu muligt at modtage og sende data samt kommandoer over internettet, hvilket letter dataopsamling og opdatering. Derudover giver det mulighed for at gøre tingene intelligente. Det betyder at der fx kan laves logik, der kan sende beskeder når der er brug for vedligehold eller reparation.
En af udfordringerne ved IoT er sikkerheden. Derfor er vi hos Dupont & Co. Automation opmærksom på at bruge produkter med ordentlig kryptering og som løbende bliver sikkerhedsopdateret.

Hør hvordan Dupont & Co. Automation kan hjælpe med at fremtidssikre jer

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.