Kompetencer

Projektledelse

Firmaet Dupont & Co. Automation A/S har mere end 20 års erfaring inden for ingeniørarbejde med automatiske kontrol-løsninger til industri verden rundt. Erfaringen er baseret på kontrolsystemer til interne lagersystemer og transport, procesanlæg til overfladebehandling og procesanlæg til medicinal- og fødevareindustrien samt forskelligeartede specialmaskiner. Typisk er kontrolsystemerne leveret i en total enterprise med ingeniørdelen, konstruktionsarbejde og idriftssættelse.

I forbindelse med forskellige arbejdsopgaver har systemerne bestået af 50-1000 I/O’er – analoge eller digitale -, og ofte med flere kommunikationskanaler til andre leverandører og management systemer.

PLC Systemer

Hos Dupont & Co. Automation A/S arbejder vi med flere forskellige typer PLCer. Vi kan hjælpe med at designe, installere, idriftsætte, programmere og dokumentere løsninger til ethvert behov og servicerer flere brancher.

read more
CAD – Computer Aided Design

Hos Dupont & Co. Automation kan vi hjælpe med CAD – Computer Aided Design. Har du behov for design, tegning, eller konstruktion så kontakt os. Vi har erfaring med at bruge flere forskellige programmer.

read more
Dokumentation

Ved at forsyne adskillige bilfabrikker har vi fået et meget højt dokumentationsniveau og dokumentations administration ifølge ISO900X. Applikationerne er oftest lavet efter at overholde europæiske normer såsom EN60204-1, EN ISO 12100:2010 og ISO 13849-1.

read more
HMI, SCADA & MES

Vi har i Dupont & Co. Automation A/S valgt at bruge Wonderware og Siemens til at designe MES-funktioner. Al den nødvendige information kan blive til rådighed i adskillige databaser, og vil kun skulle lægges sammen i en specifik forespørgsel.

read more
Netværk & Databaser

Dupont & Co. Automation har kompetencer til at arbejde med ethernet netværk og Profibus/Profinet samt databaser.

read more
Industri 4.0 & IoT

Hos Dupont & Co. Automation hjælper vi med at sikre den digitale udvikling og arbejder med Industri 4.0 og IoT, kendt som Internet of Things.

read more
PC Systemer

Hos Dupont & Co. Automation kan vi også hjælpe med PC systemer til automation. Vi har erfaring i at arbejde med følgende og hjælper gerne med en løsning til jer:

read more
Vision, 3D Sim & Digital Tvilling

Hos Dupont og Co. Automation arbejder vi med vision systemer, 3D simulering og digitale tvillinger. De nye teknologier gør det muligt at lave bedre kontrol og styre anlægget på en smart måde.

read more

Vi står klar til at hjælpe

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.